Dolar Paralelo

Bolivar koersen Dollar en Euro
 
Español: Free Opinion Venezuela, el sitio en la red con la información más completa sobre el Dólar Paralelo Venezolano y sus respectivos enlaces a las fuentes originales. Información actualizada.

Nederlands: Free Opinion Venezuela, de enigste site die verschillende Dólar Paralelo koersen doorgeeft. (dit voorzover deze nog bestaan en aanwezig zijn) Ook de parallelle Dollar koers van Free Opinion Venezuela is weer terug van weggeweest. 

Meer dan 70% van de medewerkers in de publieke sector (3,2 miljoen) verdienen nu salaris momenteel gelijk aan het minimumloon. 

Volg de olieprijs van het heden tot aan twee jaar geleden twee jaar en klik hier

____________________________________________________________________________________________

Zaterdag 29-04-2017   Time 11:35  UUR   (Amsterdam)

Straatkoers          BsF. 4.282,97      =    US$ 1 Dollar á 1.089625    BsF. 4.666,83  =  € 1 Euro

Dicom (Simadi)   BsF. 717,4389     =     US$ 1 Dollar á 1.089625    BsF.    781,73  =  € 1 Euro

Op deze link de officiële koersen van de Bolivar. Of deze link van Venezuela live Economic Data met alle koersen zowel straatkoersen als officiële koersen.

Klik op link voor meer uitleg ->  (Simadi) Dicom, Sistema Marginal de Divisas of…. Zelf de (Simadi) Dicom koers downloaden kan hier. In het stukje beginnende met imprimir ….. klikken op Tipo de cambio etc..etc..

Dollar – Euro koers 

____________________________________________________________________________________________

 Historico Dolar Paralelo

 

____________________________________________________________________________________________

Opmerking:
De parallelle koers van Maiguetia kan enorm verschillen. Het is beter om daar met dollars aan te komen. Onthoud wel dat het strafbaar is geworden om te wisselen! Er kan geen aanspraak gemaakt worden op de vermelde koersen. Wissel niet te veel en loop niet te koop met je Euro´s en/of Dollars. Te veel gewisseld en je krijgt echt nog maar een schijntje terug voor je Bolivar. Vaak wil niemand met je wisselen. Alleen als je het gratis weggeeft dan zijn er handen genoeg.

En een calculator voor gewone berekening

Groet Alpha