Dolar Paralelo

Bolivar koersen Dollar en Euro
 
Español: Free Opinion Venezuela, el sitio en la red con la información más completa sobre el Dólar Paralelo Venezolano y sus respectivos enlaces a las fuentes originales. Información actualizada.

Nederlands: Free Opinion Venezuela, de enigste site die verschillende Dólar Paralelo koersen doorgeeft. (dit voorzover deze nog bestaan en aanwezig zijn) Ook de parallelle Dollar koers van Free Opinion Venezuela is weer terug van weggeweest. 

 

Minimum salaris mei 2016 is  Sueldo Mínimo Bs. 27.092,10 + Cestaticket Bs. 63.720,00 =  Bs. 90.812,10. Alle salarissen op een rij op deze link

Meer dan 70% van de medewerkers in de publieke sector (3,2 miljoen) verdienen nu salaris momenteel gelijk aan het minimumloon. 

De exclusieve en onbetaalbare voedselmand met doodeenvoudige basis producten kost momenteel 542.412,79 Bolivar Fuerte of beter gezegd Bolivar debil.

Volg de olieprijs van het heden tot aan twee jaar geleden twee jaar en klik hier

____________________________________________________________________________________________

Dinsdag 17-01-2017   Time 07:30  UUR   (Amsterdam)

Straatkoers         BsF. 3.607,45      =    US$ 1 Dollar á 1.06531    BsF. 3.843,05  =  € 1 Euro

Dicom (Simadi)  BsF. 677.2419      =    US$ 1 Dollar á 1.06531    BsF.    721,47  =  € 1 Euro

Op deze link de officiële koersen van de Bolivar. Of deze link van Venezuela live Economic Data met alle koersen zowel straatkoersen als officiële koersen.

Klik op link voor meer uitleg ->  (Simadi) Dicom, Sistema Marginal de Divisas of…. Zelf de (Simadi) Dicom koers downloaden kan hier. In het stukje beginnende met imprimir ….. klikken op Tipo de cambio etc..etc..

Dollar – Euro koers 

____________________________________________________________________________________________

Dolar Today

Dolar paralelo en Venezuela

 Historico Dolar Paralelo

____________________________________________________________________________________________

Opmerking:
De parallelle koers van Maiguetia kan enorm verschillen. Het is beter om daar met dollars aan te komen. Onthoud wel dat het strafbaar is geworden om te wisselen! Er kan geen aanspraak gemaakt worden op de vermelde koersen. Wissel niet te veel en loop niet te koop met je Euro´s en/of Dollars. Te veel gewisseld en je krijgt echt nog maar een schijntje terug voor je Bolivar. Vaak wil niemand met je wisselen. Alleen als je het gratis weggeeft dan zijn er handen genoeg.

En een calculator voor gewone berekening

Groet Alpha