Warning: Division by zero in /home/vhosts/freeopinionvenezuela.nl/httpdocs/wp-content/themes/graphene/inc/setup.php on line 235
Dolar Paralelo – Free Opinion Venezuela

Dolar Paralelo

Bolivar koersen Dollar en Euro
 
Español: Free Opinion Venezuela, el sitio en la red con la información más completa sobre el Dólar Paralelo Venezolano y sus respectivos enlaces a las fuentes originales. Información actualizada.

Nederlands: Free Opinion Venezuela, de enigste site die verschillende Dólar Paralelo koersen doorgeeft. (dit voorzover deze nog bestaan en aanwezig zijn) Ook de parallelle Dollar koers van Free Opinion Venezuela is weer terug van weggeweest. 

Meer dan 70% van de medewerkers in de publieke sector (3,2 miljoen) verdienen nu een salaris momenteel gelijk aan het minimumloon. 

Volg de olieprijs van het heden tot aan twee jaar geleden twee jaar en klik hier

_______________________________________________________________________________________

 

Zaterdag 14-10-2017   Time 11:30  UUR   (Amsterdam)

Straatkoers   BsF. 31.045,68     =     US$ 1 Dollar á 1.1823     BsF. 36.705,30      =  € 1 Euro

Dicom            BsF. 3.345,00       =     US$ 1 Dollar á 1.1823     BsF.   3.954,79      =  € 1 Euro

Klik op Dicom voor de koers en de speciale manier hoe het Dictatoriale regime het toewijst en berekent.

Per 1 juni 2016 is officieel de SIMADI verleden tijd. De DICOM is de vervanger en nu de officiële wisselkoers. Deze is geopend met 2.010 Bolivar voor 1 dollar. Met andere woorden betekend het ook dat de officiële devaluatie van de Bolivar per 1 juni zo´n 60% bedraagt.

Alle belangrijke updates voor Venezuela, koers zwarte markt Bolivar, Dicom, olie, inflatie, reserves etc… Download de app voor IOS of voor Android.

Nieuw is de Bolivar Cocuta. 

13/OCT/2017 – 06:30 PM
29,473.68 BsF

Dollar – Euro koers

____________________________________________________________________________________________

 Historico Dolar Paralelo

 

____________________________________________________________________________________________

Opmerking:
De parallelle koers van Maiguetia kan enorm verschillen. Het is beter om daar met dollars aan te komen. Onthoud wel dat het strafbaar is geworden om te wisselen! Er kan geen aanspraak gemaakt worden op de vermelde koersen. Wissel niet te veel en loop niet te koop met je Euro´s en/of Dollars. Te veel gewisseld en je krijgt echt nog maar een schijntje terug voor je Bolivar. Vaak wil niemand met je wisselen. Alleen als je het gratis weggeeft dan zijn er handen genoeg.

En een calculator voor gewone berekening

Groet Alpha