Warning: Division by zero in /home/vhosts/freeopinionvenezuela.nl/httpdocs/wp-content/themes/graphene/inc/setup.php on line 235
Electorale overwinning op 6 december 2015 van de oppositie in Venezuela – Free Opinion Venezuela

Dec 07

Electorale overwinning op 6 december 2015 van de oppositie in Venezuela

Na 17 jaar afbraak regime van Hugo Chavez en Nicolas Maduro is de oppositie er eindelijk in geslaagd om een overwinning te boeken. Niet zo maar een overwinning, maar een complete knock out voor het huidige regime.

De dag van de stemronde 6 december 2015 verliep zelfs niet echt geweldig. Er was genoeg om over te klagen en er werden talloze overtredingen begaan door het chavista regime. Op het forum van Free Opinion Venezuela hebben we hierover bericht.

Diezelfde avond claimde de oppositie al de overwinning, het was een beetje vroeg om dit te doen, maar de stemming zat er zo geweldig in dat in feite niemand ook maar twijfelde aan de goed afloop.

De oppositie kreeg gelijk en bij het schrijven heeft de oppositie 112 zetels (deputies) in de AN en het huidige regime heeft er 51. Er zijn nog 4 zetels te verdelen, maar de oppositie heeft nu al meer dan 2/3 meerderheid in de AN. Hierdoor heeft de oppositie het nu voor het zeggen.

Op het Forum (deze Link) meerdere reacties en prachtige foto´s van de klinkende overwinning.

Groet
Alpha