Warning: Division by zero in /home/vhosts/freeopinionvenezuela.nl/httpdocs/wp-content/themes/graphene/inc/setup.php on line 235
Politie Aragua vermoord in koelen bloede een crimineel (video) – Free Opinion Venezuela

Aug 13

Politie Aragua vermoord in koelen bloede een crimineel (video)

De afgelopen jaar/jaren waren er steeds berichten in de krant dat er soms studenten verdwenen. Deze werden opgepakt met een demonstratie en later werden ze teruggevonden, maar dan volledig mishandelt. Ook kwam het voor dat ze dood werden teruggevonden op een desolate en verlaten plek.

Het was ook algemeen bekend dat de politie nu niet altijd eerlijk te werk ging. Over de politie werd gezegd dat ze net zo crimineel zijn als de colectivo´s. Nu is er al jaren geen rechtssysteem meer in Venezuela wat werkt en dat is allemaal het bijzondere werk geweest van H. Chavez. Met Maduro is het niet veel beter en misschien nog wel erger.

Er is een video binnengekomen over de duistere praktijken van de politie en deze heeft de Herald vrijgegeven.

Op de video zien we verschillende lichamen liggen. Het lijkt mij een beetje een vreemde plek om de lichamen in een kleine smalle strook zo bij elkaar te zien liggen. Even later zien we een ander arrestant die naar dezelfde plek wordt begeleid. Hij wordt door twee agenten bij de arm genomen en een agent schiet deze man neer.

Ik wil iedereen waarschuwen dat het nogal sterke beelden zijn.

Nu zit er een grote kans in dat Youtube de video verwijdert.
Deze is dan ook hier te zien en het gehele artikel van de Herald.

Tarek el Aissami is de gouverneur in Aragua en hij was jarenlang minister van Justitie. Zoals hij momenteel de regie heeft over de politie in Aragua, zo bekwaam was hij ook als minister van justitie.

Groet
Alpha