Warning: Division by zero in /home/vhosts/freeopinionvenezuela.nl/httpdocs/wp-content/themes/graphene/inc/setup.php on line 235
Venezuela; Chaderton, de oppositie heeft een hol hoofd als je daar doorheen schiet. (plop) – Free Opinion Venezuela

Mar 11

Venezuela; Chaderton, de oppositie heeft een hol hoofd als je daar doorheen schiet. (plop)

Volgens Roy Chaderton Maton is het geluid van iemand van de oppositie die door het hoofd geschoten wordt een soort hol geluid en het doorklieft dat hoofd ook nog enorm snel.
Deze Chaderton wil hiermee zeggen dat de personen die bij de oppositie zitten geen of weinig hersenvolume heeft. Ik vraag me dus af of deze Chaderton wel goed bij zijn hoofd is. Nu heb ik geen bezwaar als een chavista iets zegt over de hersenvolume van iemand van de oppositie en dat zij zeggen dat ze meer massa hebben. Ik denk dan maar weer hoe gebruik je je hersens en als je zo´n uitlating laat. Deze Chaderton met meer massa is dus een goede vertegenwoordiger met het verstand van een watermeloen, ook veel massa onder de buitenste laag.

Hier een video fragment waar hij op zijn manier cynisch doet over het geven van een hoofdschot en bij deze link het bijbehorende artikel.

Wie is deze R. Chaderton. Wanneer men deze CV ziet dan verwacht je geen uitspraken zoals in de video te zien was. Het moet dan toch ergens mis zijn gegaan zo in 1998 met Chaderton en tja…. dan ben je zelfs met één werkende hersencel welkom bij het regime. Je valt dan echt niet uit de toon.

Nu is het zo dat er de laatste tijd verschillende niet chavista´s zijn vermoord met een schot door het hoofd en zelf een 14 jarige van ongeveer een meter afstand. Op dit draadje van het forum van Free Opinion Venezuela veel meer hierover, foto´s en video.

Je moet dus wel enorm ziek in het hoofd zijn om dit als Venezolaanse Ambassadeur bij de OAS uit je strot te laten komen. We moeten toch wel enorme serieuze vraagtekens plaatsen bij zijn geestelijke gesteldheid.

Twitter weet er momentel wel raad mee.

Het is niet zo dat hij plotseling mesjogge, riducuul en belachelijk is geworden, dit subject is al jaren een uiterst dubieus geval. In 2013 beschuldigde deze Chaderton, die onverwacht het woord nam en beschuldigde (Lorent Saleh, wiens grootvader emigreerde vanuit Ramallah naar Venezuela) van het zijn “een Palestijnse agent, gesponsord door de Mossad, wat weer een terroristische organisatie is.

Het is duidelijk dat Chaderton een verachtelijk figuur is en dat zelfs het chavista regime met dictator Maduro hier met maatregelen zouden moeten komen. Wanneer dit niet gebeurd dan is het regime verder door de ondergrens gezakt dan menigeen voor mogelijk hield.

 

Groet
Alpha