Warning: Division by zero in /home/vhosts/freeopinionvenezuela.nl/httpdocs/wp-content/themes/graphene/inc/setup.php on line 235
De nieuwe generatie van Venezuela – Free Opinion Venezuela

Jan 29

De nieuwe generatie van Venezuela

De jeugd die nu opgroeit in Venezuela en de leeftijd bereikt van 15 a 16 jaar groeit op onder het chavistische regime en ik noem ze voor het gemak de nieuwe generatie.

Is het deze nieuwe generatie kwalijk te nemen dat ze opgroeien in een land vol met agressie, criminaliteit en wetteloosheid dat ze het zelf ook niet al te nauw nemen met regels en wetten. Sinds de opkomst van het chavismo is ook de criminaliteit explosief gegroeid. De jeugd kan er weinig aan doen dat ze nu opgroeien in een land vergeven van misdaad.

Is het niet zo dat deze nieuwe generatie opgroeit met wat het regime laat zien. De twee presidenten van Venezuela H. Chavez en Maduro die zich in een cadena van uren een cannonade van agressie ten toon spreiden en daarna gevolg door de ministers en andere idioten die ook alleen maar idioterie en agressie kunnen spuien. De gehele wereld is fout en als er iets gebeurd in het land, waarvoor ze zelf verantwoordelijk zijn, dan krijgt de vierde republiek alsnog de schuld. Zelfs als het huidige regime al 15 jaar aan de macht is.

De nieuwe generatie groeit dus op met volledige andere normen en waarde. Je groeit op in een land waar geweld en misdaad de boventoon voert. Het is ook niet onwaarschijnlijk dat er al familieleden zijn vermoord door geweld. ook zal de misdaad zijn invloed hebben omdat het geld makkelijk te verkrijgen is. Niet werken en toch alles bezitten wordt met de paplepel ingegoten. Wapens is iets wat de jeugd aantrekt en het is iets om je te onderscheiden van je klasgenootjes. Je bent pas ¨cool¨ als je een wapen hebt en deze mee naar school neemt om er ¨lollig¨ mee loopt te knallen.

Lyceum Luisa Cáceres de Arismendi, Los Cocos, Porlamar.

Het doet allemaal aan als een hele goedkope B film, maar de video is geen film. Het is de afschrikwekkende realiteit hoe de nieuwe generatie opgroeit in Venezuela.

De video komt van VVperiodistas

Als dit de generatie is die Venezuela moet regeren en opbouwen dan voorzie ik toch wel enorme problemen.

Groet
Alpha

Bron Lapatilla.

2 comments

    • claco on 30/01/2015 at 15:33

    Zoals de ouden zongen piepen de jongen!

    • She on 09/02/2015 at 19:42

    Hopelijk komt er snel een andere president die wél het goede voorbeeld kan laten zien. Arme jeugd… 🙁

Comments have been disabled.